+ 31 (0) 35 53 93 977

Seat Tuningbox

De subtielere variant van chiptuning

De E3 Performance Tuningbox

Natuurlijk mensen willen een snellere auto, maar ATM kan zich goed voorstellen dat chiptuning misschien teveel van het goede kan zijn. Speciaal voor die mensen is de E3 Performance Tuningbox een ideale oplossing.

Geen garantieproblemen

Er zitten meerdere voordelen verbonden aan het laten installeren van een tuningbox. Daar waar ATM bij chiptuning er altijd voor zorgt dat het binnen de veiligheidsmarges gebeurt - zodat uw garantie intact blijft - hoeft u zich bij de tuningbox überhaupt geen zorgen erover te maken. Deze wordt namelijk niet door de uitleesapparatuur van de dealer opgemerkt.

Duurzaamheid E3 Performance Tuningbox

Een ander voordeel van het laten installeren van een tuningbox is dat deze zowel eenvoudig geïnstalleerd als verwijdert kan worden. Hierdoor kunt u bij aankoop van een nieuwe auto de E3 Tuningbox gewoon in uw nieuwe auto laten installeren.

Uiteraard zitten hier enkele voorwaarden aan verbonden, maar die zijn niet onoverkoombaar. De bekabeling moet bijvoorbeeld identiek zijn. Ook kan het voorkomen dat de tuningbox anders ingesteld moet worden doordat uw nieuwe auto een andere motor of transmissie heeft.

Stel u gaat van een Seat Leon 1.2 TSI naar een Seat Ibiza 1.4 TDI, dan zal de tuningbox aangepast moeten worden, omdat u van een benzine- naar een dieselmotor gaat. Gelukkig kan dit eenvoudig via de installatiesoftware.

Alle voordelen van de E3 Performance Tuningbox

✓ Eenvoudige installatie ✓ Installatie niet permanent
✓ Geen garantieproblemen ✓ Compatibel met alle motoren
✓ Herprogrammeerbaar ✓ Voor alle transmissies
✓ Multikernprocessor ✓ Multi Channel Box
✓ Aanpasbaar door de klant ✓ Gekalibreerd op de dynamometer
✓ Speciaal ontworpen voor tuning ✓ Wordt niet gedetecteerd
✓ Mogelijkheid tot overboost ✓ Oververhitting bescherming

Compatibiliteit E3 Performance Tuningbox

De E3 Performance Tuningbox is gemaakt zodat hij van waarde kan zijn voor iedereen. Zo is hij compatibel met benzine- en dieselmotoren met zowel een handgeschakelde als een automatische transmissie. Ook de Dual Clutch Transmission is voorzien.

Tuning voor leaseauto’s

Door installatie van de E3 Performance Tuningbox wordt uw leaseauto sneller en zuiniger. Niet alleen bij uw huidige leaseauto, maar ook uw volgende.

Exclusieve bescherming tegen oververhitting

De E3 Performance Tuningbox is logischerwijs niet de enige tuningbox op de markt. Hetgeen wat de E3 Tuningbox onderscheidend maakt – en tevens de reden waarom ATM voor deze gekozen heeft – is dat dit de enige is die beschermd tegen oververhitting. Dit maakt het gebruik volstrekt veilig.

Ga naar E3 Performance

Home > Seat Tuningbox

Chiptuning Seat offerte aanvragen?

Offerte aanvragen