+ 31 (0) 35 53 93 977

Seat Leon Chiptuning

01-03-2016

Seat Leon Chiptuning

Seat Leon 1.6 TDI chiptuning is populair

Steeds meer mensen laten hun Seat Leon chiptunen. De Seat Leon staat bekend als een ultieme 5-deurs vol Spaans temperament en kracht. Voor sommige mensen is dat helaas vaak nog niet krachtig genoeg. Om deze Spaanse auto’s nog meer pit te geven dan ze al hebben is chiptuning een ideale oplossing. Zonder uw autotechniek fysiek aan te passen, kunt u aanzienlijk meer vermogen en koppel uit uw diesel– of benzinemotor halen. Uiteraard blijft uw garantie na chiptuning ook behouden. 

Waarom uw Seat Leon chiptunen?

Het chiptunen van uw Seat Leon brengt meerdere voordelen met zich mee. Een gechiptunede Seat Leon heeft een flinke toename in vermogen en koppel. Bijvoorbeeld als u een Seat Leon 1.6 TDI heeft met 105 pk en 250 Nm. en deze vervolgens chiptunet, zal dit resulteren in een vermogen van 140 pk en 310 Nm. Hierdoor ervaart u soepelere schakelmomenten en snellere acceleratie, kortom meer souplesse tijdens het rijden. Daarnaast wordt uw motor duurzamer doordat de brandstofinjectie bij chiptuning efficiënter wordt afgesteld. Ook wanneer u op vakantie wilt met een caravan of u heeft een boottrailer achter de auto hangen heeft u meer grip op het rijden. Het enige nadeel wat eigenlijk aan chiptuning verbonden zit is dat u alleen maar meer wilt rijden. 

Seat Leon 2.0 TDI nog sneller van zijn plek

Dat de Seat Leon 2.0 TDI een auto met power is, weet iedereen. Maar soms is 184 pk en 350 Nm. simpelweg niet genoeg. Met chiptuning kunt u uw auto – binnen de veiligheidsmarges – nog beter later presteren. Een chiptunede Seat Leon heeft maar liefst 220 pk en 430 Nm. Hiermee kunt u een Passat BiTurbo of BMW 325d nagenoeg bijhouden.

Seat Leon chiptuning offerte aanvragen

Home > Nieuws > Seat Leon Chiptuning

Chiptuning Seat offerte aanvragen?

Offerte aanvragen