+ 31 (0) 35 53 93 977

Seat Ibiza Chiptunen

20-07-2016

Seat Ibiza Chiptunen

Seat Ibiza 1.2 TDI chiptunen steeds populairder

De Seat Ibiza is al jarenlang (sinds 1984) het icoon van Seat. De modernste technieken gecombineerd met het kenmerkende Spaanse temperament zorgt ervoor dat het een auto is met pit. De auto is sportief en van deze tijd, maar soms wilt u gewoonweg wat meer. Seat Ibiza chiptuning kan u daarbij helpen. Met behulp van een aanpassing in het motormanagement kunt u de potentie uit uw motor naar boven halen. 

Waarom uw Seat Ibiza chiptunen?

Het chiptunen van uw Seat Ibiza brengt meerdere voordelen met zich mee. Naast een toename in het vermogen en koppel zal uw auto ook duurzamer omgaan met benzine of diesel. Dat komt doordat de brandstofinjectie efficiënter zal worden afgesteld via het motormanagementsysteem. Wanneer u uw Seat Ibiza 1.2 TDI laat chiptunen zal het vermogen van 105 pk naar 130 pk en van 175 Nm. naar 215 Nm. Een hoger koppel is zeer praktisch wanneer u op vakantie gaat met een caravan of boottrailer, hierdoor heeft u namelijk meer power en controle over de auto en de lading. Kortom, met chiptuning haalt u meer plezier uit het rijden.

Sneller van start met de Seat Ibiza 1.6 TDI

Wij kunnen ons voorstellen dat u als zakelijke rijder in een Seat Ibiza 1.6 TDI behoefte heeft aan net wat meer pit. Stel u heeft een Seat Ibiza 1.6 TDI met 75 pk en 195 Nm. Na een chiptune behandeling bij ATM-Chiptuning neemt u vermogen maar liefst toe met 60 pk naar 135 pk. Daarnaast neemt het koppel toe met 105 Nm. naar 300 Nm. Het trekken van een caravan/aanhangwagen/boottrailer gaat hierdoor aanzienlijk eenvoudiger. Het rijden wordt voelbaar subtieler en aangenamer.

Seat Ibiza chiptuning offerte aanvragen

Home > Nieuws > Seat Ibiza Chiptunen

Chiptuning Seat offerte aanvragen?

Offerte aanvragen